IT megoldások mindenkinek

Cégünk eredeti profilja kis- és közepes vállalkozások informatikai környezetének támogatása (legyen szó akár hardverről, akár szoftverről), amelyet az évek folyamán számos egyéb szolgáltatással bővítettünk annak érdekében, hogy teljes körű szolgáltatóként partnereink minél több informatikai (és kapcsolódó) igényére tudjunk megoldást kínálni. Ma már elmondhatjuk, hogy nem csupán az informatikai szolgáltatásainkra van kereslet, de jelentős sikereket értünk el a beágyazott rendszerek, vezérlések, automatizálások terén is. Tekintse meg fő tevékenységi területeinket!

Fejlesztés egyedi igények alapján

A szoftverkörnyezetek támogatásával szinte egy időben kezdtünk foglalkozni fejlesztéssel is: eleinte weboldalakat és webshopokat készítettünk, később komplex webes projekteket valósítottunk meg, de a webes megoldásokon kívül is értünk el sikereket például beágyazott rendszerek illetve vezérlések fejlesztésével. Külön büszkék vagyunk a boltirányítási rendszerünkre, a Shop Management System-re, amelyet az egészen kicsi, néhány boltot üzemeltető partnereinktől egészen a multinacionális, Európa szerte több mint 100 boltot üzemeltető partnerünk is megelégedéssel használ.

Szerverek és hálózati eszközök támogatása

Ahogyan cégünk fejlődött az évek folyamán, úgy lett partnereink infrastruktúrája is egyre nagyobb, így szolgáltatásaink köre is bővült a szerverekkel, vállalati tárolókkal valamint hálózati eszközökkel. A vállalati IT infrastruktúra támogatása mellett igény mutatkozott a rendszermérnöki szolgáltatásokra is, így cégünk ezzel is bővítette portfólióját, lehetőséget biztosítva ezzel partnereinknek arra, hogy egy kézből kapjanak mindent, ami vállalati informatika, legyenek akár nemrég alapított mikrovállalkozás néhány fővel, akár milliárdos forgalmú és több száz főt foglalkoztató nagyvállalat.

VoIP és kamera

A vállalati infrastruktúra további elemeiként kamerarendszerek telepítésével és üzemeltetésével, valamint VoIP eszközök forgalmazásával és üzemeltetésével bővítettük szolgáltatásaink körét. Szolgáltatásainkat mindig partnereink igényei és lehetőségei figyelembevételével fejlesztjük, így nem csupán költséghatékony, de a meglévő informatikai környezetükhöz szervesen illeszkedő megoldásokat nyújtunk számukra. A bővüléssel, fejlődéssel együtt járó igényekre is igyekszünk válaszolni, ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük kompetenciáinkat.

További kompetenciáink

Büszkék vagyunk a beágyazott rendszerek, vezérlések, automatizálások terén elért sikereinkre, amelyet hazai, valamint külföldi megbízóink számára készítettünk. Projektjeink között szerepelt többek között sorompóvezérlés, parkolóautomata-rendszer fejlesztés, forgalomszámlálás, kamerarendszerek vezérlése, ipari és orvosi eszközök vezérlésének fejlesztése stb.